Despre noi

Despre noi

Suntem o echipă tânără veselă și creativă. La rândul nostru am fost genul de elevi care se implicau în toate activitățile extracurriculare, iar acest lucru ne-a ajutat pe tot parcursul dezvoltării noastre profesionale. Dorința noastră este să contribuim și noi la dezvoltarea noii generații care reprezintă viitorul utilizând instrumente digitale care deja fac parte din viața celor mici.

Viziunea noastră

Formarea bazelor și aptitudinilor digitale pentru generațiile tinere se consolidează prin intermediul concursurilor online, dar mai ales și prin restul activităților creative pe care noi le oferim în momentul înscrierii în concurs.
Ne dorim ca Micii Olimpici să fie comunitatea în care părinții, cadrele didactice, preșcolarii și elevii să aibă toate instrumentele necesare pentru desfășurarea concursurilor și activităților extracurriculare.

Misiunea noastră

Dezvoltarea aptitudinilor digitale pentru preșcolari și elevi prin joc și învățare este principalul nostru motor de funcționare. Ne dorim să formăm o viitoare generație educată prin mijloace digitale, care prin testarea cunoștințelor într-o modalitate modernă și creativă pune bazele specialiștilor de mâine.

Promisiunea noastră

Ne promitem atât nouă, dar mai ales vouă că nu ne vom opri din dezvoltare și cercetare. Promitem să investim constant în toate resursele noastre astfel încât să oferim preșcolarilor, elevilor, cadrelor didactice și părinților una dintre cele mai plăcute experiențe de lectii, concurs si teste digitale.

Vă mulțumim că sunteți alături de noi prin susținerea inițiativelor noastre, prin acest mod contribuiți activ la dezvoltarea generației de mâine.

Cu drag,
Echipa Micii Olimpici

CE VEI GĂSI PE PLATFORMA MICII OLIMPICI?

CONCURS CU PREMII FIZICE

Elevii și preșcolarii pot participa la concurs înscriși de un părinte sau un cadru didactic coordonator și își pot alege pachetul de premiere dorit din cele disponibile pe platformă.

CONCURS CU PREMII DIGITALE

Elevii și preșcolarii pot participa la concurs înscriși de un părinte sau un cadru didactic coordonator și vor obține o diplomă personalizată și o medalie digitală.

TESTE PENTRU ANTRENAMENT

Copiii își pot testa cunoștiințele antrenându-se cu subiecte tip grilă care au caracter educativ, jucăus, dar mai ales distractiv.

LECȚIILE ONLINE

Elevii vor găsi lecții aferente clasei lor pe care le pot printa și studia de acasă. Această secțiune este încă în dezvoltare, lucrăm din greu împreună cu cadrele didactice, vă puteți abona la newsletter sau să ne urmăriți pe rețelele de socializare, unde vom anunța cand lansăm și această secțiune.

PUBLICARE ARTICOLE ÎN REVISTE CU ISSN

Cadrele didactice pot publica articolul clasei cu tematica aferentă proiectului existent. Această secțiune este încă în dezvoltare, lucrăm din greu împreună cu cadrele didactice, vă puteți abona la newsletter sau să ne urmăriți pe rețelele de socializare, unde vom anunța cand lansăm și această secțiune.

CREAREA TESTELOR DE EVALUARE

Fiecare cadru didactic își poate crea propriile teste de evaluare pentru clasa/ clasele pe care le coordonează.