Termenii și condițiile MiciiOlimpici.ro

Conținutul platformei online www.miciiolimpici.ro

Platforma online www.miciiolimpici.ro este este administrată și deținută de:
SC MICII OLIMPICI SRL cu sediul social: Șoseaua Alexandriei nr.100, apart. 1, parter, sector 5, Bucureşti, înregistrată la Registrul Comerţului sub nr.J40/1879/2019 având cod unic de înregistrare 40637780.
Email: contact@miciiolimpici.ro
Telefon: 0724 148 128 | 0728 205 571
Prețurile afișate pe site conțin TVA.
Conținutul website-ului aşa cum este el definit este proprietatea SC MICII OLIMPICI SRL, în afara cazurilor în care este menționat expres autorul.
Toate articolele publicate pe acest website sunt protejate de “Legea dreptului de autor” şi de Tratatele şi acordurile internaționale privind drepturile de proprietate intelectuală. Utilizatorii pot folosi conținutul website-ului în scopuri educative.
Utilizatorilor le este interzisă copierea, preluarea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vânzarea, distribuția parțială, integrală sau modificată a conținutului acestui site în alte scopuri.

Colectarea şi prelucrarea datelor

Datele colectate pentru crearea conturilor pe platforma www.miciiolimpici.ro se supun unor reguli de securitate avansată şi sunt utilizate doar în scopul website-ului pentru confirmarea, facturarea comenzilor înregistrate şi pentru expedierea acestora. Ne asumăm obligativitatea de a nu face publice datele personale ale clienţilor conform cerinţelor Legii nr. 677/2001.

Prevederile generale

Termenii și condițiile se aplică la înscrierea online pe site-ul www.miciiolimpici.ro și specifică drepturile și obligațiile prestatorului și ale beneficiarului (clientul, consumatorul). Relația dintre părți este guvernată de Legea Română cu privire la protecția consumatorului (Legea 363/2007), legea comerțului electronic (Legea 365/2002), Ordonanţa de urgenţă privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, Legea 677/2011 privind protecția datelor cu caracter personal, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative (OUG nr. 34/2014) .

Consimțământul

Platforma www.miciiolimpici.ro oferă posibilitatea de a înscrie minori, în vederea participării la concursurile interdisciplinare cu premii organizate şi a testelor şcolare publicate cu titlu gratuit.

După finalizarea înscrierii, în termen de 24 de ore de la confirmarea plății, testul va fi activat doar pentru elevii înscriși. Nu efectuați aceeași înscriere de mai multe ori la rând.

Înscrierea

Prin utilizarea website-ului nostru, sunteți de acord cu termenii și condițiile stipulate în prezenta pagină.

Concursuri şi teste de evaluare

Platforma găzduiește concursuri școlare şi teste de evaluare din propriul portofoliu de proiecte SC MICII OLIMPICI SRL. Participarea la concursuri este opţională şi se supune regulamentului de participare pus la dispoziție pe website-ul nostru sau pe e-mailul cadrelor didactice și/sau părinților. Fiecare concurs are un regulament propriu și acesta este disponibil pe website-ul www.miciiolimpici.ro.

După încheierea etapei de concurs, pentru elevii câştigători (care îndeplinesc toate condițiile regulamentului), se vor genera automat diplome, medalii și trofee virtuale sau fizice în funcție de pachetul ales. Pachetele comercializate pe platforma www.miciiolimpici.ro sunt descrise mai jos:

 • Pachetul digital “Ghinduță”, cuprinde:
  • Diplomă personalizată și medalie virtuală (format electronic)
  • Preț 6 lei TVA inclus
 • Pachetul fizic 1 “Aricel”, cuprinde:
  • Diplomă
  • Medalie
  • Cadou creativ
  • Livrare prin curierat
  • Pret 10 lei TVA inclus
 • Pachetul fizic 2 “Țopăilă”, cuprinde:
  • Diplomă
  • Medalie
  • Cadou creativ
  • Trofeu
  • Livrare prin curierat
  • Pret 25 lei TVA inclus

Pentru comenzi mai mari de 15 bucăţi transportul este gratuit) în cazul comenzilor fizice. Pentru comenzi mai mici preţul transportului prin curierat este de 18 lei.

Ne rezervăm dreptul de a modifica regulamentul de participare, acest lucru făcându-se doar la cererea organizatorilor (cadre didactice) implicaţi în proiect.

Testele și chestionarele de pe site-ul www.miciiolimpici.ro sunt oferite consumatorilor/clienților ca atare fără a fi responsabili de rezultatele acestora sau de eventualele probleme apărute pe parcursul desfășurării testului online.

Ne rezervăm dreptul de a modifica oricând conținutul testelor, precum și ștergerea lor. Nu ne asumăm responsabilitatea asupra punctajului pe care utilizatorii îl obțin în urma parcurgeri unui test.

Litigii

Orice litigiu apărut între Cumpărător și Prestator va fi rezolvat pe cale amiabilă în termen de 15 zile lucrătoare de la data sesizării. Sesizarea va fi trimisă prin e-mail la adresa contact@miciiolimpici.ro.

Fraudă

Scopurile folosirii website-ului www.miciiolimpici.ro în mod neadecvat prin crearea de conturi multiple care să afecteze bunul mers al rulării este strict interzisă şi va fi considerată o tentativă de fraudă.Proprietarul MICII OLIMPICI SRL îşi rezervă dreptul de a suspenda conturile astfel create. Tentativele de fraudă cum ar fi accesarea datelor Clienţilor, alterarea conţinutului website-ului, deturnarea conţinutului website-ului vor fi pedepsite conform legii penale.

Copyright

Folosirea fără acordul Prestatorului a oricăror elemente din conţinutul website-ului www.miciiolimpici.ro (imagini, grafică, texte, etc.) se pedepsește conform legilor in vigoare. Conținutul paginilor acestui website nu va fi copiat, reprodus, transferat, încărcat, publicat sau distribuit în orice mod, în totalitate sau parțial, fără acordul prealabil scris al proprietarului, în acest caz www.miciiolimpici.ro. Excepţie o face salvarea pe computerul personal al utilizatorului și a tipăririi de extrase din paginile acestui site exclusiv pentru uzul personal.

Unele imagini de pe website pot avea caracter informativ.

Sesizările cu privire la incălcarea drepturilor de autor se trimit la adresa de e-mail contact@miciiolimpici.ro.

Securitate

Vă asigurăm că toate datele și informațiile cumpărătorilor și consumatorilor sunt în siguranță. Pentru a evita accesul neautorizat sau divulgarea informațiilor, sunt puse în aplicare metode corespunzătoare impuse de reglementările europene pentru a proteja și asigura datele colectate online. Pentru mai multe informații verificați și politica de confidențialitate. Prelucrarea datelor personale se bazează pe legitimitatea Art. 6, alin 1, litera a), b), c), f), GDPR.

Modificarea și actualizarea Termenilor și Condițiilor

Proprietarul website-ului www.miciiolimpici.ro își rezervă dreptul de a modifica și actualiza oricând secțiunea de Termeni și Condiții și are obligația de a aduce la cunoștință Utilizatorilor website-ului aceste update-uri făcute pe e-mail sau direct prin intermediul website-ului.