Activitati extrascolare si jocuri educative

Alege nivelul pentru care vrei sa vezi resursele:

Cum funcționează RED?

Beneficiile aduse de Resursele Educaționale Deschise sunt nelimitate, atât pentru profesori cât și pentru elevi. RED oferă oportunitatea tuturor de a crea și dezvolta o nouă fereastră educativă prin care poate avea acces oricine, în mod gratuit.

De asemenea, prin accesul lor liber, acestea ajută la stimularea creativității și contribuie la o educație accesibilă și de calitate.

Fluxul de publicare a materialelor de lucru constă într-o etapă de filtrare sau de control al calității. Pe lângă echipa noastră de profesori, cu experiență reală, care creează și se asigură de faptul că toate materialele înscrise respectă programa școlară în vigoare, avem și o echipă talentată de evaluatori care se asigură că materialele pot fi folosite ușor de către toți doritorii.

Întreaga echipă Micii Olimpici promite să contribuie la creșterea calității educației, pentru ca profesorii, părinții și elevii să poată avea acces ușor la o gamă variată de resurse didactice de calitate, pentru a fi folosite în clasă, acasă sau inclusiv online.